Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and blue cheese soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Macadamia and Parmesan biscuits
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)70 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Broccoli and blue cheese soup
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
water300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
full cream milk300 g
-
plain flour1 tbsp
-
blue cheese crumbled50 - 60 g
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1604 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
2369.3 kJ /
564.1 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
18.8 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy cauliflower soup
20 min
Carrot and coriander soup
30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Mushroom soup
30 min
Sunny gazpacho
25 min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min