Wersje kompatybilne
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 62.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.9 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 2164.7 mg
Alternatywne przepisy
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Chunky bolognese
50min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min