Urządzenia i Akcesoria
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Bangers and mixed mash
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)400 g
-
cauliflower cut into florets100 - 150 g
-
water100 g
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
sausages of choice (2-3 per person)12 - 15
-
frozen peas300 g
-
salted butter20 - 40 g
Caramelised onions
-
red onions (approx. 300 g), cut into thin slices2
-
brown sugar2 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
unsalted butter60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2164.7 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
3427.4 kJ /
816.1 kcal
Tłuszcz
62.6 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
29.9 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb sausage ragu
30 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Tuna mornay
45 min