
Urządzenia i Akcesoria
White fish and lemon risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish2 - 3 sprigs
-
white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
verjuice160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
water400 g
-
lemon zest only, no white pith and grated½
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
656.3 kcal /
2745.7 kJ
Białko
37.4 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
81.6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
155.3 mg