Urządzenia i Akcesoria
White fish and lemon risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish2 - 3 sprigs
-
white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
verjuice160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
water400 g
-
lemon zest only, no white pith and grated½
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
155.3 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
2745.7 kJ /
656.3 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Shepherd's pie
55 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Salmon niçoise salad
35 min
Fish pie
1 godz. 15 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Classic mushroom risotto
30 min