Urządzenia i Akcesoria
Tomato basil chicken stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only (approx. 20 g), plus extra for garnishing3 - 4 sprigs
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)2
-
canned tomatoes400 g
-
white wine40 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
sweet paprika½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (4 cm)800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854.1 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
1629.7 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and pesto risoni
35 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken and cashews
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Penne and vegetables
35 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Beef ragu
1 godz. 25 min