Urządzenia i Akcesoria
Turkey patties
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread (approx. 2 slices), roughly torn60 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into pieces90 g
-
turkey mince500 g
-
egg1
-
sea salt plus extra to seaosn¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to seaosn½ tsp
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1267.6 mg
Białko
45.6 g
Kalorie
3209 kJ /
367.2 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.