
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and ricotta cannelloni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
292.8 kcal /
1229.6 kJ
Białko
12.4 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1396.3 mg