Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1396.3 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Mexican stack
45 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Filo spinach slice
55 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Tuna mornay
45 Min