Urządzenia i Akcesoria
Beef spezzatino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves2 - 3
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (3 cm)40 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
carrot cut into slices (1-2 cm)1
-
celery stalk cut into slices (1-2 cm)1
-
Meat stock paste (see Tips)2 tsp
-
canned diced tomatoes200 g
-
dry white wine100 g
-
water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
984.9 mg
Białko
53.4 g
Kalorie
2337.4 kJ /
558.7 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min