Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 73.1 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1088.4 mg
Alternatywne przepisy
Quick fix noodles
15 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Penne and vegetables
35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Lentil bolognese
30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Mexican stack
45 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min