Urządzenia i Akcesoria
Mexican one-pot pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces, to taste50 - 80 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
small dried pasta (see Tips)300 g
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
chipotle chillies in adobo sauce cut into pieces (see Tips)2 - 3
-
canned crushed tomatoes400 g
-
white sugar1 tsp
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1088.4 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
2094.8 kJ /
498.8 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick veggie pasta salad
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Vegetarian chilli
35min
Pad see ew
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Mexican stack
45min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Lentil bolognese
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min