
Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken with couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garam masala1 ½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
couscous250 g
-
sunflower oil50 g
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves80 g
-
pitted green olives60 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice60 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
647.1 kcal /
2717.8 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
27.1 g
Węglowodany
50.7 g
Błonnik
6.2 g