Urządzenia i Akcesoria
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
25 pieces
Składniki
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
216.5 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
442.8 kJ /
105.8 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Curried sausages
40 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Baked chicken pizzaiola
55 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Traditional sausage rolls
50 min