Urządzenia i Akcesoria
Barley, bacon and chorizo soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
bacon cut into cubes (2 cm)200 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)200 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
dried oregano to taste2 - 4 tsp
-
celery stalks cut into pieces (1 cm)3
-
carrots cut into pieces (1 cm)2
-
tomato paste80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
water1100 g
-
pearl barley200 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1981.8 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1387.3 kJ /
330.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Beef stroganoff
35 min
Minestrone
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Tuna mornay
45 min