Urządzenia i Akcesoria
Spiced pear jam and chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx 3-4 pears), cores removed and cut into quarters430 g
-
apple core removed and cut into quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
ground smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.6 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1058 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus salt
35 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Beetroot salad
10 Min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min