Urządzenia i Akcesoria
Sichuan zucchini and eggplant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
eggplant (medium), cut into pieces (2 cm)1
-
zucchini (large), cut into pieces (2 cm)1
-
sea salt2 tsp
-
soy sauce40 g
-
brown sugar80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)30 g
-
sesame oil plus an extra 1-2 tsp to fry30 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
chilli broad bean paste (see Tips)2 tsp
-
piece fresh ginger2 cm
-
garlic cloves4
-
cornflour2 tbsp
-
black rice220 g
-
water1000 g
-
Asian greens trimmed and cut into thirds1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices, to garnish2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish
-
kimchi to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2065.7 mg
Białko
12 g
Kalorie
2351.7 kJ /
559.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Vegetarian Japchae
45 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Agedashi tofu
30 min