Urządzenia i Akcesoria
Sichuan zucchini and eggplant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
eggplant (medium), cut into pieces (2 cm)1
-
zucchini (large), cut into pieces (2 cm)1
-
sea salt2 tsp
-
soy sauce40 g
-
brown sugar80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)30 g
-
sesame oil plus an extra 1-2 tsp to fry30 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
chilli broad bean paste (see Tips)2 tsp
-
piece fresh ginger2 cm
-
garlic cloves4
-
cornflour2 tbsp
-
black rice220 g
-
water1000 g
-
Asian greens trimmed and cut into thirds1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices, to garnish2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish
-
kimchi to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2065.7 mg
Białko
12 g
Kalorie
2351.7 kJ /
559.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Palak paneer
45 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Agedashi tofu
30 min
One whole cauliflower
45 min