Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
692.2 mg
Białko
69.3 g
Kalorie
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min