Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
692.2 mg
Białko
69.3 g
Kalorie
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Carnitas
50 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Café de Paris butter
25 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Fragrant pipis
30 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min