Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
692.2 mg
Białko
69.3 g
Kalorie
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Cardamom and lime syrup cake
1 Std. 35 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 Std. 10 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min