Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Pimento Spread
5 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Slow Cooked Beets
40 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min