Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Beer Marinade
10 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 godz.