Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Maple Cream Custard
20 min
Blackberry Bramble
5 min