Urządzenia i Akcesoria
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Mushroom marinade
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed8
Avocado and parsley dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
red wine vinegar15 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
596.9 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1950.9 kJ /
464.5 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and broad bean salad
25 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Crispy rice paper rolls
40 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Asian cucumber salad
10 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min