Wersje kompatybilne
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 596.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Roasted eggplant
1h 35min
Kimchi stew
30 min
Sicilian prawn salad
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Mango salmon bowl
40min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min