Wersje kompatybilne
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 596.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2sa 30 dk
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 dk
Sun-dried tomato tartare
15min
Mushroom stroganoff
20 min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Crunchy seeded broccoli
40 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min