Urządzenia i Akcesoria
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Peruvian roast chicken
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
garlic cloves4
-
sea salt1 tbsp
-
ground paprika2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin1 tbsp
-
dried oregano2 tsp
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)1 tsp
-
whole uncooked chicken1200 - 1400 g
Green sauce
-
fresh coriander leaves and stems only, cut into thirds65 g
-
fresh jalapeño chillies cut into halves and deseeded1 - 2
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground cumin1 tsp
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)1 tsp
-
mayonnaise (see Tips)120 g
Avocado salad
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
continental cucumber cut into pieces (1.5 cm)1
-
avocado ripe, flesh only, cut into pieces (1.5 cm)1
-
red onion cut into slices½
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
freshly squeezed lime juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1840.9 mg
Białko
65.7 g
Kalorie
5165.2 kJ /
1234.5 kcal
Tłuszcz
99.6 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Chilli with corn bread
50 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Korean fried chicken
4 godz.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Lamb fajitas
30 min
Creole jambalaya
1 godz.
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min