Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Eggplant
-
eggplants cut into rounds (1.5 cm thickness)3
-
olive oil for brushing
-
salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
Lime and ginger dressing
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chillies 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)2
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1369.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
495.9 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom bolognaise
45 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Asian cucumber salad
10 min
Mango salmon bowl
40 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Spiced paneer parcels
50 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
One whole cauliflower
45 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min