Wersje kompatybilne
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Eggplant
- 3 eggplants, cut into rounds (1.5 cm thickness)
- olive oil, for brushing
- salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
Lime and ginger dressing
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)
- 100 g kecap manis
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 20 g rice wine vinegar
- 15 g palm sugar, shaved
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 495.9 kJ / 118.1 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1369.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24hod. 55min
Steamed Chinese greens
30 min
Eggplant with burghul
55 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2j 30 menit