Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'épluchures de pomme (peau, trognon et pépins)
- 700 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6554 kJ / 1568 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 389.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Confiture d'ananas à la vanille
25min
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25min
Gelée de pomme à la vanille
6 godz.
Confiture de pommes et de kiwis
1j 50 menit
Confiture concombre-vanille
20 min
Confiture tomate-vanille
1h
Confiture courge-orange
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.