Pain de mie sans gluten
TM6 TM5 TM31

Pain de mie sans gluten

2.5 (50 ocen)

Składniki

  • 500 g de farine de riz (farine sans gluten)
  • 5 g de sel
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 370 g de lait
  • 50 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1194 kJ / 285 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy