
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de farine de riz (farine sans gluten)
- 5 g de sel
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 370 g de lait
- 50 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 285 kcal / 1194 kJ
- Białko
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Węglowodany
- 48 g
- Błonnik
- 1.5 g