Wersje kompatybilne
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 500 g acqua
- 125 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di asparagi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 762.5 kJ / 182.3 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 302 mg
Alternatywne przepisy
Patate lesse
40min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di spinaci
25min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Fagiolini insaporiti
25min
Spinaci al burro
30 分钟
Sogliola al vapore con piselli
40min
Fagiolini in gremolada
30 分钟
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 分钟
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min