Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and prawns a la Sidra
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
972.2 mg
Białko
18 g
Kalorie
1090.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Patatas bravas with chorizo
1 godz. 20 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min