Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and prawns a la Sidra
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
972.2 mg
Białko
18 g
Kalorie
1090.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Salmon en croute
50 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Mussels in coconut milk
25 min
Turmeric fish
30 min
Retro prawn cocktail
20 min