Urządzenia i Akcesoria
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Yoghurt sauce & guacamole
-
fresh coriander leaves only20 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)210 g
-
avocado small (approx 200 g), flesh only1
-
freshly squeezed lime juice3 tsp
-
ground black pepper to taste
Black Bean Chilli
-
extra virgin olive oil spray
-
red onion cut into quarters200 g
-
red capsicum (approx. 1 medium), cut into pieces (5 cm)200 g
-
carrot cut into pieces (4 cm)180 g
-
celery stalks cut into pieces (3 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
ground cumin2 tsp
-
Mexican chilli powder2 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
tomato paste20 g
-
canned chopped tomatoes no-added salt400 g
-
canned black beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
water250 g
-
corn mountain bread3 slices
-
cheddar cheese grated (optional)40 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
377.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1520 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Vegetarian nuggets
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Community fave brown rice salad
55 min