Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters1
-
Lebanese cucumber trimmed1
-
garlic cloves2
-
dried oregano3 tsp
-
roasted whole red pepper strips or grilled, drained from the marinade, cut into pieces360 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar60 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
honey1 tsp
-
baby cos lettuce with the hard core removed, cut in half1
-
water950 g
-
pitted Kalamata olives120 g
-
canned chickpeas drained and rinsed400 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
fresh green chilli sliced and seeds removed if preferred½ - 1
-
feta cheese (200 g), crumbled1 package
-
fresh basil leaves only to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1140.8 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2129 kJ /
508.8 kcal
Tłuszcz
31.6 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min