Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons

Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons

4.4 99 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions

Składniki

Les rolls
  • 150 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 250 g de farine blanche et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
La garniture
  • 100 g de mozzarella à cuire
  • ½ bouquet de persil frais
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de beurre
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 138.1 kcal / 578.8 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 15.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 404.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...