Steinpilze sous-vide

Steinpilze sous-vide

4.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion

Składniki

  • Wasser
    1500 g
  • Steinpilze, frisch
    200 g
    200 g Kräuterseitlinge
  • Salz
    1 Prise
  • Butter
    1 - 2 EL
  • Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 402 mg
Białko 8 g
Kalorie 655 kJ / 157 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...