Urządzenia i Akcesoria
Steinpilze sous-vide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
-
Wasser1500 g
-
200 g KräuterseitlingeSteinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
402 mg
Białko
8 g
Kalorie
655 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Coq au vin
3 godz.
Artischocken sous-vide
50 min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 min
Sauce Choron
20 min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 godz. 40 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1 godz. 30 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 godz. 10 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Negroni
5 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min