Urządzenia i Akcesoria
Steinpilze sous-vide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
-
Wasser1500 g
-
200 g KräuterseitlingeSteinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
402 mg
Białko
8 g
Kalorie
655 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Wilder Wurzel-Topf
2 godz. 45 min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 godz. 25 min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 godz. 10 min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 godz.
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Shrimp Creole
40 min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 godz. 20 min
Pappardelle al Ragù
4 godz.
Boef Stroganoff
50 min