Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
lub 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 655 kJ / 157 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 402 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 godz. 45 min
Bohnenhummus mit Kimchi
10min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 godz. 30 min
Coq au vin
3h
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 Std. 20 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 godz. 20 min