Urządzenia i Akcesoria
Steinpilze sous-vide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
-
Wasser1500 g
-
200 g KräuterseitlingeSteinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
402 mg
Białko
8 g
Kalorie
655 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Gegrillter Fisch und Gemüse
1 godz. 15 min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1 godz. 30 min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 godz. 10 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 godz. 15 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Geröstete Leber
30 min