![Sous-vide Teriyaki Lachs Sous-vide Teriyaki Lachs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b4802e32-ae69-4c0f-9d90-9f98e66d7a87/Derivates/a87bf778-7934-4529-b01f-b29c0f9638f6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Coq au vin
3h
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45 min
Boeuf Bourguignon
2 godz. 45 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5 min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Pappardelle al Ragù
4sa
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min