
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Teriyaki Lachs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Sesamsamen50 g
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)4
-
Teriyaki-Sauce75 g
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
Zitronensaft30 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
286 kcal /
1195 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
95 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sous-vide
8 Przepisów
Austria
Austria