Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Teriyaki Lachs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Sesamsamen50 g
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)4
-
Teriyaki-Sauce75 g
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
1 gestr. TL Zitronensäure, (siehe Tipp)Zitronensaft30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
95 mg
Białko
31 g
Kalorie
1195 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
8 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min