Lachs sous-vide mit Avocadocreme

Lachs sous-vide mit Avocadocreme

3.9 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 Portionen

Składniki

Avocadocreme
  • Bio-Limetten
    2
  • Avocado (essreif), in Stücken
    400 g
  • Salz
    ½ TL
Lachs sous-vide
  • Wasser
    1450 g
  • Salz
    4 Prisen
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Olivenöl
    2 EL
  • Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 491 kcal / 2053 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 371 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...