Asiatisches Schmorfleisch

Asiatisches Schmorfleisch

4.2 72 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Rindsgulaschfleisch in Stücken (3 cm)
    600 g
  • Erdnussöl
    15 g
    15 g Sonnenblumenöl
  • Ahornsirup
    15 g
  • Reiswein
    70 g
    70 g Weißwein
  • Sojasauce
    100 g
  • Wasser und 1 EL für die Stärke
    80 g
  • Reisessig
    10 g
  • frischer Ingwer fein gehackt
    5 - 10 g
  • Chiliflocken, getrocknet
    ¼ TL
  • Sternanise
    3
  • rote Paprika je nach Größe
    1 - 2
  • Champignons, frisch
    100 g
    100 g frische Shiitakepilze
  • Brokkoli
    300 g
  • Frühlingszwiebel
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • frischer Koriander Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Maisstärke
    ¾ - 1 TL
  • Sesam zum Bestreuen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 37 g
Kalorie 1633 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...