Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 580.5 mg
Alternatywne przepisy
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Pasta e fagioli
26 godz.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h