Urządzenia i Akcesoria
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
smoked paprika2 tsp
-
lemon peel (no white pith) of 1 lemon
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds2
-
garlic clove1
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
baby kale leaves finely sliced60 g
-
eggs chilled4
-
water1700 g
-
white vinegar2 tbsp
-
seeded wholemeal bread (58 g each), toasted (see Tips)4 slices
-
avocado flesh only1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
269.1 mg
Białko
27 g
Kalorie
1959.2 kJ /
468.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
63.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Pad Thai
45 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min