Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, cut into cubes (1 cm)
- 2 celery stalks, cut into cubes (1 cm)
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- Parmesan cheese, shaved for garnishing (optional)
- 6 slices crusty bread, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1487.6 kJ / 354.2 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 1261.6 mg
Alternatywne przepisy
Tuscan bean soup
30 min
Curried carrot and ginger soup
40min
Vegetarian chilli
35 min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min
Chunky mixed vegetable soup
50min