Urządzenia i Akcesoria
Tuscan bean soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
brown onion (approx. 75 g)½
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
pancetta cut into cubes (1 cm)150 g
-
celery stalks cut into cubes (1 cm)2
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
Parmesan cheese shaved for garnishing (optional)
-
crusty bread to serve6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1261.6 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1487.6 kJ /
354.2 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Tuscan bean soup
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Minestrone
40 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min