Urządzenia i Akcesoria
Tuscan bean soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
brown onion (approx. 75 g)½
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
pancetta cut into cubes (1 cm)150 g
-
celery stalks cut into cubes (1 cm)2
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
Parmesan cheese shaved for garnishing (optional)
-
crusty bread to serve6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1261.6 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1487.6 kJ /
354.2 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min