Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 963.8 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate lava pudding
40min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Tuscan bean soup
40min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Chicken in chipotle sauce
40min
Ribollita
50min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 Min