Urządzenia i Akcesoria
Creamy Moroccan bean soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Tomato Rice
30 min
Pea Soup
30 min
Spring Pea Green Soup
15 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Caponata
50 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min