Urządzenia i Akcesoria
Creamy Moroccan bean soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Liver cake
1 godz. 50 min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Berry Ice Cream
20 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Vegetable harrira soup
45 min
Vegetable fideuá
40 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min