![Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/759402F0-4E74-4E16-8D08-3577705CDF75/Derivates/E86D7493-186C-47E2-86ED-813F4AF6AB17.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g shallots
lub 1 garlic clove - 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
- 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
- 180 g canned chickpeas, strained
- 200 g water
- ½ tsp fine salt
- 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
- 60 g prawns, raw, peeled
- 2 pinches freshly ground black pepper (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min