Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
TM5 TM6

Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 20 g shallots
    lub 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
  • 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
  • 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
  • 180 g canned chickpeas, strained
  • 200 g water
  • ½ tsp fine salt
  • 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
  • 60 g prawns, raw, peeled
  • 2 pinches freshly ground black pepper (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1987 kJ / 475 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy