Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
1 garlic cloveshallots20 g
-
fresh rosemary needles washed and dried1 sprig
-
extra virgin olive oil plus extra to taste30 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
canned chickpeas strained180 g
-
water200 g
-
fine salt½ tsp
-
whole wheat pasta, dried e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta100 g
-
prawns, raw, peeled60 g
-
freshly ground black pepper (opcjonalnie)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1987 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Avocado Dream
15 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Keine Bewertungen
Brown Rice Milk (Metric)
10 Min
Tofu stew
30 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Noodle soup
35 Min
Crunchy Granola
2 Std.
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min