Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
1 garlic cloveshallots20 g
-
fresh rosemary needles washed and dried1 sprig
-
extra virgin olive oil plus extra to taste30 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
canned chickpeas strained180 g
-
water200 g
-
fine salt½ tsp
-
whole wheat pasta, dried e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta100 g
-
prawns, raw, peeled60 g
-
freshly ground black pepper (opcjonalnie)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1987 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 godz.
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Miso Soup
40 min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 godz. 10 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Homemade miso soup
55 min
Miso Soup with Vegetables
30 min