
Urządzenia i Akcesoria
Lentil and chorizo stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
270 kcal /
1132 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy