Urządzenia i Akcesoria
Lentil and chorizo stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Chickpea soup with spinach
40 Min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Samke harra
35 Min
Bean stew with meatballs
45 Min
Ratatouille
40 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.