Urządzenia i Akcesoria
Spinach potato soup with savoury egg custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Savoury egg custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
onions cut in halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks cut in slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
250 g frozen spinach leaves, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
cream 30% fat80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
797 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Chickpea soup with spinach
40min
Carrot Ginger Soup
20min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Paella with kidney beans
55min
Creamy pea soup
40min
Cabbage soup
50min
Creamy courgette soup
25min
Lentil and spinach soup
50min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Smooth cauliflower soup
50min
Trout with hollandaise sauce
50min