Tabouleh with quinoa and tuna
TM5 TM6

Tabouleh with quinoa and tuna

4.1 (14 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • ½ tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
  • 75 g quinoa grains
  • ½ lemon, preferably organic (grated zest and juice only)
  • ½ garlic clove (opcjonalnie)
  • 20 g spring onions, cut into pieces (opcjonalnie)
  • 3 - 4 sprigs fresh coriander, leaves washed and dried
    lub 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and dried
  • 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves washed and dried
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 100 g tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 - 2 pinches chili powder, to taste
  • 100 g cucumber, cut into pieces
  • 100 g canned tuna, in brine or water, drained well

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1402 kJ / 335 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy