Urządzenia i Akcesoria
Tabouleh with quinoa and tuna
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
water500 g
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste½ tsp
-
quinoa grains75 g
-
lemon preferably organic (grated zest and juice only)½
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
spring onions (opcjonalnie) cut into pieces20 g
-
3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and driedfresh coriander leaves washed and dried3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves washed and dried2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
chili powder to taste1 - 2 pinches
-
cucumber cut into pieces100 g
-
canned tuna, in brine or water drained well100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min