Urządzenia i Akcesoria
Stewed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.71 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
8.78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Warm cabbage dish
15 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Polenta
1 godz.
Green beans with tomato and parsley
55 min
Cabbage soup
50 min
Bean stew with meatballs
45 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Garlic mushrooms
20 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Stir Fried French Beans
15 min