Urządzenia i Akcesoria
Stewed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.71 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
8.78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Confetti Rice
45min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Steamed Button Mushrooms
35min
Bulghur
35min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Peas with ham
30min
Egg and Onion
25min
Garlic mushrooms
20min