Stewed vegetables
TM5 TM6

Stewed vegetables

4.9 (24 oceny)

Składniki

  • 150 g red pepper, sliced
  • 150 g green pepper, sliced
  • 300 g onion, cut in quarters
  • 300 g courgette, with skin, cut into slices (2cm)
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 500 g tomatoes, crushed (fresh or tinned)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch pepper, ground

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
836 kJ / 200 kcal
Białko
2.71 g
Węglowodany
8.78 g
Tłuszcz
17.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy