Urządzenia i Akcesoria
Stewed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.71 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
8.78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30 min
Mushroom pastry
45 min
Soy bolognese
40 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Garlic mushrooms
20 min
Mediterranean Chicken
35 min