Urządzenia i Akcesoria
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Stewed vegetables
45 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Confetti Rice
45 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Tomato rice
30 min
Noodle soup
35 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Cabbage soup
50 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Lentil and spinach soup
50 min