Urządzenia i Akcesoria
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Warm cabbage dish
15 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Plum slice
1 godz. 30 min
Paella with kidney beans
55 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Crunchy Granola
2 godz.
Cabbage soup
50 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Minestrone
45 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min