Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
TM5 TM6

Chicken breast with mushroom sauce and potatoes

4.2 (26 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • 2 tsp fine salt
  • 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
  • ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
  • 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
  • 50 g shallots
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 150 g button mushrooms, sliced
  • 30 g dry white wine
  • 100 g soy cream
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2535 kJ / 606 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy