Urządzenia i Akcesoria
Turkey burgers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 pieces
Składniki
-
turkey meat, boneless, skinless500 g
-
bread roll, stale and cut into quarters1
-
onion cut into halves1
-
egg1
-
paprika, sweet1 tsp
-
mustard medium hot1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
vegetable broth powder1 tbsp
-
water100 g
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14 g
Kalorie
400 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Seafood Pozole
1 Std. 15 Min
Chia Coconut Bread
2 Std. 40 Min
Baked cheesecake
3 Std. 10 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Pear Pastry with Cream Cheese
50 Min
Paleo Breakfast Cereal
30 Min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 Min
Smoked Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Chicken and Cheddar Meatballs
1 Std. 20 Min