Urządzenia i Akcesoria
Sweet Pea and Zucchini Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
egg, large (65-70 g)4
-
olive oil to grease
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
leek in pieces, white part only115 g
-
salt½ tsp
-
garlic cloves2
-
black pepper, ground2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
zucchini cubed (2.5 cm)255 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vegetable broth low sodium510 g
-
green pea, fresh or frozen fresh or frozen680 g
-
heavy cream, 35% fat (opcjonalnie)60 g
-
baby leaf salad, mixed divided60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
425.3 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1267.1 kJ /
302.9 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25 min
Green Shakshuka
40 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min