Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de gingembre frais, en morceaux
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- 350 g d'ananas au sirop, en tranches
- 600 g de filet mignon de porc, coupé en tranches
- 250 g de riz basmati
- 100 g de lait de coco
- 1 brin de persil frais, équeuté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2789 kJ / 666 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet de poulet sauce à la pêche
35min
Roulés de dinde aux pruneaux
35min
Filet mignon au cidre
35min
Filet mignon aux nectarines
40min
Filet mignon patate douce et mangue
50min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Sauté de porc à l'orange
1 Std.
Mijoté de porc au paprika
40min
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min