Lapin braisé au vin moelleux

Lapin braisé au vin moelleux

4.0 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de fenouil détaillé en lanières
    300 g
  • de carottes coupées en tronçons
    300 g
  • de beurre
    50 g
  • cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
    4
  • bouquet garni
    1
  • de vin blanc moelleux
    100 g
  • de fond de volaille reconstitué
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 445 kcal / 1865 kJ
Białko 47.5 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...