Lapin braisé au vin moelleux

Lapin braisé au vin moelleux

4.0 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de fenouil détaillé en lanières
  • 300 g de carottes coupées en tronçons
  • 50 g de beurre
  • 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
  • 1 bouquet garni
  • 100 g de vin blanc moelleux
  • 300 g de fond de volaille reconstitué
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 445 kcal / 1865 kJ
Białko 47.5 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...