Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de basilic frais
- 2 feuilles de menthe fraîche
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de fraises, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 453 kJ / 107 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Sorbet mojito
12u.
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Sorbet tomate-basilic
12u.
Gaspacho asiatique
15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe froide au concombre
1 Std.
Sorbet citron
8h 30min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho mangue-avocat
10 Min