Urządzenia i Akcesoria
Panisses
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la cuisson
-
500 g d'eau
-
125 g de farine de pois chiche
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
631 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade provençale
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Panisses marseillaises
3 Std.
La socca
40 Min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Pompes à l'huile
3 Std.
Navettes
2 Std.
Canistrelli
1 Std.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Olivettes
1 Std. 45 Min
Anchoïade
15 Min
Polenta aux olives
45 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min