Urządzenia i Akcesoria
Panisses
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la cuisson
-
500 g d'eau
-
125 g de farine de pois chiche
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
631 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade provençale
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Polenta aux olives
45 min
Soupe au pistou
40 min
Panisses marseillaises
3 godz.
Pissaladière
2 godz. 10 min
La socca
40 min
Caponata sicilienne
55 min
Pompes à l'huile
3 godz.
Anchoïade
15 min
Fougasse aux grattons
2 godz.
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Canistrelli
1 godz.