Wersje kompatybilne
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre de canne
- 100 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine
- 120 g de beurre demi-sel froid, coupé en cubes
- 50 g d'amandes émondées
- 200 g de pommes, détaillées en dés
- 600 g de fruits rouges frais variés, (fraises, framboises, cerises, cassis, groseilles...)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50 Min
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40 Min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Crumble poire-chocolat
55min
Crumble de fruits aux graines de courge
1 Std.
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
50 Min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 Min
Clafoutis aux fruits rouges
55min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Crumble aux fruits rouges
1 Std. 15 Min