Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour les ramequins
- 6 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
- 6 petits-suisses, 20% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 230 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min
Cake salé sans gluten
1 godz. 25 min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Hamburger sans gluten
1 godz. 30 min
Cake au jambon cru sans gluten
55 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Blinis sans gluten
2 godz.
Charlotte aux poires sans gluten
7 Std. 15 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15 dk
Pâte brisée sans gluten
5 dk