Soufflé au fromage sans gluten

Soufflé au fromage sans gluten

3.8 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • beurre pour les ramequins
  • 6 œufs
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
  • 6 petits-suisses 20% m.g.
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 230 kcal / 956 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...