Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour les ramequins
- 6 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
- 6 petits-suisses, 20% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 230 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Pâte à choux sans gluten
20min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Brioche sans gluten
2h 15min
Hamburger sans gluten
1h 30min
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Pâte feuilletée sans gluten
15 min
Madeleines sans gluten
1h
Cake salé sans gluten
1h 25min
Blinis sans gluten
2h
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min