Soufflé au fromage sans gluten

Soufflé au fromage sans gluten

3.8 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • beurre pour les ramequins
  • œufs
    6
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
    100 g
  • petits-suisses 20% m.g.
    6
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 230 kcal / 956 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...