Wersje kompatybilne
Conejo en salsa de chocolate y mantequilla de cacahuete
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de conejo troceado (1 conejo)
- 150 g de mantequilla de cacahuete
- 250 g de leche
- 40 g de chocolate negro (85% de cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2786 kJ / 665 kcal
- Białko
- 61.2 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 138.7 mg
Alternatywne przepisy
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Pollo a la catalana
55min
Sopa fría de melón
10min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Risotto de bacalao y guisantes con menta
35min
Pollo con chocolate y arroz basmati
35min
Ternera con salsa de mandarinas
35min
Helado de melocotón
10min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1小时